Over Schiphol Airport Retail (SAR)


Schiphol Airport Retail exploiteert winkels op Amsterdam Airport Schiphol, waar met name luxe chocolade, dranken en exclusieve tabaksartikelen worden verkocht, aangevuld met een bescheiden assortiment aan cosmetica en elektronica. De winkelorganisatie, waarin het grootste deel van de circa 150 medewerkers werkt, wordt ondersteund door professionele en ambitieuze teams op de afdelingen Logistiek en Kantoor, met onder andere specialisten op het gebied van Category Management, Marketing, IT, Security, Finance, Staff Planning en HR. SAR is qua omzet één van de grootste retailers op Amsterdam Airport Schiphol en streeft een zo persoonlijk mogelijke klantbenadering na in de schijnbaar anonieme omgeving van één van de grootste luchthavens van Europa.

 


SAR de meest inspirerende retailer op Schiphol

Een inspirerende werkomgeving vormt de basis van inspiratie van onze klanten.

Om dat te bereiken wordt iedereen binnen SAR uitgedaagd en gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen!

SAR verkoopt guilty pleasures aan fijnproevers

Klanten laten genieten van iets lekkers of moois… Zeg nou zelf, kun je iets bedenken dat jou meer voldoening geeft?

SAR biedt enthousiaste collega’s en een bruisende, internationale werkomgeving

Dat Schiphol een dynamische, bruisende omgeving is, is iedereen bekend. Onze (nieuwe) collega’s dragen hieraan bij en stralen dit uit in alles wat ze doen.

SAR geeft je de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen

Bij SAR verwachten we dat je het beste uit jezelf haalt. Ons ruime aanbod product- en verkoopkennis op de vloer helpt je daarbij, maar persoonlijke ontwikkeling begint bij jezelf en je eigen ambities.

 

 

Medewerkers waarderen SAR met een 8,8*

(*Medewerkerstevredenheidsonderzoek 2018)

Gelukkige klanten begint met gelukkige medewerkers. Daarom werkt SAR voortdurend aan de verbetering van de werksfeer

 Het bedrijf Schiphol Airport Retail

Schiphol Airport Retail is een zelfstandig bedrijf met twee aandeelhouders: het Duitse familiebedrijf Gebr. Heinemann (gespecialiseerd in Travel Retail) bezit sinds mei 2015 60 procent van de aandelen en Schiphol Group heeft een belang van 40 procent. SAR exploiteert achter de douane en in het Schengen-gebied circa tien winkels met een uitgebreid assortiment dat voornamelijk bestaat uit luxe chocolade, dranken en exclusieve tabaksartikelen.

 

Nieuwsgierig naar onze vacatures? Dat begrijpen wij! Klik hier voor ons actuele vacatures 

 

Onze winkels

 

 

Exquisite

Met een vloeroppervlak van ca. 130 m2 is Exquisite het domein van de ware levensgenieter. In deze shop is luxe de standaard en zijn de meest exclusieve dranken en sigaren voor handen. Service is hier een understatement.

 

Combi Stores 

In de grote Combi Stores wordt een zeer uitgebreid assortiment gevoerd, voornamelijk bestaande uit luxe chocolade, dranken en tabaksartikelen. Deze winkels hebben een vloeroppervlak van circa 600 m2 en bevinden zich in de drie departure lounges, direct na de paspoort- en/of bagagecontrole, op Amsterdam Airport Schiphol. Gemak, ruime keuze en een aantrekkelijk geprijsd assortiment zijn de voornaamste redenen om de Combi Stores te bezoeken.

 

Gate Stores

De Gate Stores bieden de reizigers een laatste mogelijkheid om, op weg naar de gate, de kans te grijpen om een aankoop te doen. In deze winkels, met een vloeroppervlak vanaf ca. 150 m2, zijn de highlights en beste aanbiedingen van ons assortiment verkrijgbaar. Naast luxe chocolade, dranken en tabaksartikelen wordt in deze winkels ook een bescheiden assortiment cosmetica en elektronica aangeboden.

 

 

Specialty Shops

Het assortiment van de Specialty Shops, met een vloeroppervlak van ca 80 m2 bestaat voornamelijk uit luxe chocolade, aangevuld met goed-combinerende, speciaal geselecteerde dranken. Op deze shops komen de ware chocoladeliefhebbers af, die bovendien een hoog serviceniveau en persoonlijke aandacht verlangen.

    
 

Home

 Social Media
 Alle Vacatures
LinkedIn
 Mijn Sollicitatie
Schiphol Airport Retail
 Sollicitatieprocedure
ExQuisite Schiphol
 Over Ons  
 Collega's  
 

 

 
 
 

 

 

Schiphol Airport Retail is onderdeel van Gebr. Heinemann en Schiphol Group